10. Заходи безпеки при роботі з Blackbox
Цей контент ще не доступний вашою мовою.
- Для гарантованого попередження витоку ваших даних форматуйте пристрій у випадку зміни власника. Під час форматування видаляються всі дані та налаштування пристрою (включно з вашим профілем та відеозаписами). Повернути ці дані після форматування неможливо.
- Якщо ви вмикнули Blackbox тільки для операцій з записами або налаштувань, усвідомлюйте, що він починає писати стрім як тільки увімкнений. Призупинити запис неможливо, лише шляхом вимкнення Blackbox.
- У налаштуваннях ви можете вийти з пристрою та вас буде повернуто на екран входу. Для повторного доступу до системи необхідно ввести ПІН-код. Якщо є підозра, що ПІН-код став відомий стороннім особам, рекомендується негайно змінити його. У разі втрати ПІН-коду зверніться до Служби підтримки.